Accounting and Control

2019-2020

Studenten met een afgeronde HBO-opleiding kunnen via dit premasterprogramma toegelaten worden tot de Master Accounting and Control.

De Master Accounting and Control wordt in een voltijd- en deeltijdvariant aangeboden, waarbij de deeltijdvariant wordt aangeboden in combinatie met de postgraduate opleiding tot Registeraccountant (RA). Dit premasterprogramma is bestemd voor alle studenten met een HBO-vooropleiding: of je nu de master in voltijd of in deeltijd wilt doen, en of je nu wel of niet ook de RA-opleiding wilt doen, je volgt altijd eerst deze premaster.

Informatie over het programma

De studiegidsinformatie voor deze premaster bestaat uit drie onderdelen:

1. Algemene informatie

Hier vind je informatie over:

• De doelstelling en algemene opzet van de premaster
  • De taal van het onderwijs
  • De voorwaarden om vanuit de premaster in te stromen in de master
  • Overgangsbepalingen
  • Het verschil tussen premastervakken en deficiĆ«nties voor de PGO-Accountancy
  • Waarom je soms toch premastervakken moet volgen ook al heb je een WO-bachelor

2. Korte beschrijvingen van de premastervakken

3. Het examenreglement van de premaster

De opzet van de premaster Accounting and Control wijkt af van die van andere premasteropleidingen aangeboden binnen de School of Business and Economics, en heeft daarom ook een eigen examenregelement.

Studiegidsen

Hieronder vind je de studiegidsen van de eerdergenoemde opleidingen:

Master Accounting and Control (voltijd)

Master Accounting and Control (deeltijd)

Postgraduate Opleiding Accountancy

Vorm Deeltijd