Students

Fiscal Law (Minor)

Deze opleiding wordt aangeboden in het Engels. Sommige van de omschrijvingen zijn daarom mogelijk alleen in het Engels beschikbaar.

Belastingen zijn meer dan een belangrijke inkomstenbron. De heffing van belastingen heeft invloed op het vestigingsklimaat, de arbeidsmarkt, de vormgeving van de juridische structuur van ondernemingen, de overdracht van vermogen, etc. Ongeacht de werkkring van de jurist: fiscale aspecten spelen een belangrijke en vaak doorslaggevende rol bij gecompliceerde vraagstukken: fusies en overnames, (buitenlandse) investeringen, bedrijfsopvolging, bepaling arbeidsvoorwaarden, etc. Voor iedere jurist is het dus nuttig om basiskennis op dit terrein te verwerven. De minor Fiscaal recht geeft hiervoor alle mogelijkheden.

Taal Engels
Startdatum 01-09-2018