Students

Minor Structure, function and control of the musculoskeletal system.

Deze opleiding wordt aangeboden in het Engels. Sommige van de omschrijvingen zijn daarom mogelijk alleen in het Engels beschikbaar.

Hoe zijn eigenschappen van het bewegingssysteem gerelateerd aan prestatie tijdens bewegingen? Waarom worden bewegingstaken zoals springen, wandelen en hardlopen uitgevoerd op de karakteristieke wijze waarop zij worden uitgevoerd? Hoe is het genereren van de daartoe benodigde stuursignalen georganiseerd in het zenuwstelsel? Hoe is het metabool energieverbruik tijdens wandelen en hardlopen gerelateerd aan spierarbeid? Bij het zoeken naar antwoorden op deze en andere vragen is computersimulatie met behulp van modellen van het bewegingssysteem, zoals onderwezen in de minor, onmisbaar.

Taal Engels
Startdatum 01-09-2018